Voor een snelle oplossing van al uw rioolproblemen

Ontstoppingsstukken plaatsen

Bij de meeste klanten die ik bezoek raad ik aan om een ontstoppingsstuk in hun rioolafvoer te laten plaatsen. Met een ontstoppingsstuk voorkomt u bij volgende verstoppingen dat uw tuin opengegraven hoeft te worden. Straatwerk en dus ook sierbestrating kan gewoon blijven liggen.

geplaatst onstoppingsstuk Goossens Rioolservice 24/7

Wat is een ontstoppingsstuk?

Een ontstoppingsstuk is een afsluitbaar deel van de riolering of de regenpijp dat wordt ingezet om een verstopping te verhelpen en om het riool te kunnen inspecteren. Wanneer de ontstoppingsstuk van uw riool op de eigen grond aanwezig is kan een bewoner aantonen of de  verstopping zich op gemeentegrond of privégrond bevindt. Als u het schroefdeksel van het stuk verwijdert en er zit geen water in dan zit het probleem tussen het ontstoppingsstuk en uw huis. Staat hij echter vol water, dan zit de verstopping tussen het ontstoppingsstuk en het hoofdriool.

Voorbeelden van ontstoppingsstukken:

ontstoppingsstuk Goossens Rioolservice 24/7 ontstoppingsstuk_Goossens Rioolservice 24/7 ontstoppingsstuk Goossens Rioolservice

Een ontstoppingsstuk wordt altijd zo ver mogelijk in de richting straat geplaatst zodat je makkelijk naar het hoofdriool kan spuiten en naar binnen kan ontstoppen. Ook wordt het een stuk gemakkelijker om langs een ontstoppingsstuk een camera-inspectie uit te voeren mocht er meer aan de hand zijn.

Heeft u meer vragen over ontstoppingsstukken, neem dan CONTACT met mij op!

Rioolproblemen snel en vakkundig opgelost Simpel een website maken met Websitemachine.nl