Voor een snelle oplossing van al uw rioolproblemen

Over Fons Goossens

Manier van werken

Met Goossens Riool Service 24/7 streef ik altijd naar kwalitatieve dienstverlening aan een eerlijke prijsstelling. Ik communiceer zo open mogelijk over mijn manier van werken met mijn klanten.

Allereerst breng ik het probleem van mijn klant zo nauwkeurig mogelijk in beeld. Vervolgens bepaal ik wat ik op dat moment kan doen om het probleem op te lossen. Ten slotte geef ik mijn klanten advies over hoe zij een herhaling van de situatie kunnen voorkomen. Een definitieve oplossing voor een verstopping of andere riooluitdagingen is altijd mijn streven!

Over Fons Goossens

Fons Goossens heeft heel wat jaren als bijrijder op een combiwagen ervaring opgedaan. Hij leerde over rioolreiniging, het ledigen en reinigen van vetputten, pompputten, gemalen en kolken, voornamelijk in industriële omgevingen.

Na zijn tijd als bijrijder besloot Fons de switch naar de particuliere markt te maken. Hij begon aanvankelijk in loondienst bij een baas en hielp mensen thuis bij verstoppingen, het leegpompen van kelders en het reinigen van rioleringen, septische tanks en kolken. Na een tijd besloot hij echter zijn eigen weg te kiezen en voor zichzelf te beginnen. Goossens Riool Service 24/7 werd geboren!

Goossens Rioolservice 24/7 vca gecertificeerdGoossens Rioolservice 24/7 is een VCA gecertificeerd bedrijf. Op 13 augustus 2015 werd deze status met nog eens 10 jaar verlengd.

Rioolproblemen snel en vakkundig opgelost Simpel een website maken met Websitemachine.nl